„За любовта към калта“ – филм за колокроса (видео)

Наскоро ви запознахме с колокроса – вълнуваща дисциплина в света на колоезденето, която става все по-популярна и вълнува феновете в зимните месеци. Съвсем скоро ще имате още по-добра възможност да добиете още по-пълна представа за колокроса, благодарение на документалния филм „For the Love of Mud“ (в превод: „За любовта към калта“), дело на британския режисьор Бенедикт Кембъл.

Кембъл, който бе направил филм за Обиколката на Британия 2012, сега е решил да покаже всички аспекти на колокроса – от нискоразредното състезание Rapha Cross във Великобритания до големите континентални надпревари с най-добрите в спорта.

Кембъл разкри, че ще снима филма през цялата зима, но за да задоволи любопитството ни, вече публикува тийзър от филма, който можете да видите долу:

А докато чакате „За любовта към калта“, можете да видите филма на Кембъл за Обиколката на Британия 2012 „It Ain’t About Cav“.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори