Зов за помощ: Да помогнем на един колоездачен шампион!

Колоездачният шампион Митко Тодоров се нуждае от скъпо и спешно лечение. Той заболява в края на лятото и консултации в болници у нас и чужбина показват, че трябва да се подложи на лечение, което е непосилно за семейството му.

Митко е само на 16 години, но е голяма надежда в българското колоездене. Роден е в Обзор, където започва тренировки в тамошния клон на клуб ,,Несебър“.

През 2014 г. става държавен шампион на шосе и писта заедно със своите съотборници и взема бронзов медал в индивидуалното бягане по часовник.

През следващата година също е трети в републиката, а тазгодишният сезон бе най-успешният за него досегa -златен медалист на писта и шосе с отбора си и победител в купите „Троян”, „Обзор” и „Сливен”.

mitko-todorov-2

Помощи за лечението си Митко ще получи от своя отбор ,,Несебър-Schockblaze“ и общините Обзор и Несебър. В родния му град ще има организиран благотворителен коледен базар на 20.12.2016 г., от 11.00 до 17.00 часа, в читалището на града, като средства от него ще бъдат отделени за лечението на Митко.

Ако искате и вие да помогнете на младия талант може да го направите на дарителска сметка в лева:

IBAN: BG65STSA93000023886722

ДСК клон Обзор

Титуляр: Донка Недева Югова (баба на Митко)

Нека помогнем на това момче да остане здраво седнал на въртящото се ,,колело на живота“!

Деница Дянкова
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори