Екипите на отборите в Световния тур през 2016 (снимки)

Остава само месец до старта на новия сезон в Световния тур по шосейно колоездене, който ще бъде даден с Tour Down Under, а новата визия на почти всички отбори вече е ясна. Някои отбори решиха да заложат на джърсита и клинове, много подобни на тези от този сезон, докато други са с доста променен вид.

Team Sky

В Sky решиха да разнообразят своите традиционни цветове черно и синьо с бяла лента. Дизайнът е на Rapha и е подобен на предишното трико Rapha Condor.

Sky

Katusha

В Katusha заложиха напреобладаващо червено в екипа си за 2016 като червеното преминава от по-светло към по-тъмно съответно отгоре надолу към клина. Под гърдите има и огромно К, което на нас ни прилича повече на Ю.

katusha

IAM Cycling

Швейцарците промениха визията си от тъмносиньо към бяло джърси като все пак запазиха тъмния си клин. Швейцарската идентичност на тима е демонстриран в джърсито, което е във формата на полукръс в червената част на гърдите.

iam cycling

Movistar

В Movistar почти не са променили своя дизайн от 2015 като малко по-ясно са очертали зелената буква M отпред.

movistar

Astana

Astana също са заложили на почти еднакъв екип спрямо 2015. Жълтата яка на врата е малко по-ярка, а другата промяна са няколкото различни спонсора.

astana

AG2R La Mondiale

Традиционното джърси в кафявo, бяло и синьо може да очакваме от французите от AG2R La Mondiale. То не е представено официално, но от отбора публикуваха снимка в Туитър, която е черно-бяла.

AG2R LA MONDIALE

LottoNI-Jumbo

От Lotto също не са представили екипа си официално, но от няколко снимки в Twitter можем да добием представа за него. През 2016 към жълтото ще бъде добавено повече бяло, но като цяло екипът ще е много подобен на този от изминалия сезон.

lotto-nl

FDJ

От туита на Кевин Реза виждаме, че във FDJ не са направили почти никакви промени по дизайна на джърсито си.

FDJ

Tinkoff

Е, дори да сте се надявали, това не е официалният екип на Tinkoff, а само тренировъчен такъв, който обаче е твърде впечатляващ, за да не бъде споделен.

Tinkoff

Няколко отбора все още не са презентирали новите си екипи, но едно е сигурно. Най-късно на Tour Down Under ще можем да видим и тях!

Източник: Cyclingnews

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори