„Won’t Back Down“ – филм за легендата Стив Пийт (трейлър)

„Won’t Back Down“ – филмът, чиято премиера скоро предстои, проследява кариерата на Стив Пийт като професионален състезател по колоездене. Режисьорът Клей Портър се е нагърбил със задачата да проследи кариерата на Стив, какво е постигнал и какво му е коствало всичко това. Пийт е може би най-известният и обичан състезател по маунтинбайк за всички времена и множеството му успехи са гаранция за един спиращ дъха филм.

От началото на своята кариера в родния му град Шефийлд, Англия, той се е запечатал в съзнанието на хората като един от най-запомнящите се и влиятелни велосипедисти. Титлите му говорят сами за себе си – три пъти световен шампион.

Проследявайки всичките 20 години от състезателната му кариера, включително интервюта с него, семейството, приятелите и опонентите му, филмът „Won’t Back Down“ представя също така цялостна картина за състезанията от клас „даунхил“ (спускане) и една неподозирана от широката публика перспектива на това какво влагат състезателите в тази изключително опасна дисциплина, изискваща изключителни умения и издръжливост.

Вижте трейлъра на филма:

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори