Защо караме колело? (видео)

Точно този тип пътешественици запалиха искрата на колоезденето в мен още докато бях дете.

Невероятното усещане за свобода, независимост, удовлетворение от постигнатото със собствени сили да достигнеш до другия край на света, независимо от атмосферните условия. Но от друга страна точно заради тях – да си сред природата и да и се насладиш изцяло. Да се срещаш с най-различни хора от всички етноси и култури.

Чувства, които може да ти достави само колоезденето.

Вижте това видео, няма да съжалявате!

Why we Cycle from Tristan Bogaard on Vimeo.

Цветан Близнаков

Цецо е един от най-запалените шосейни колоездачи. Той използва всяка свободна минута, за да кара из пътищата на България, а през уикенда рядко ще го откриете в София. Голямата му страст са бреветите, като още в първата си година мина всички бреветни дистанции от 200 до 1200 км, а през 2015 изпълни една своя голяма мечта. Той участва в най-популярния бревет в света – Париж-Брест-Париж и в рамките на по-малко от 80 часа измина внушителните 1230 км. Цецо пише статии, с които има една-единствена цел – да запали колкото се може повече хора да карат колело и да осъзнаят, че всеки може да стигне до неговите постижения, нужни са само желание и любов към спорта.

Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори