Wall-to-Wall Poetry Bike Tour със София Грийн Тур

Тази година свежите младежи от София Грийн Тур, заели се да развеждат всеки желаещ из китната ни столица, независимо с колело или без, ще празнуват петата си годишнина.

По случая те са организирали специална разходка с велосипеди, посветена на проекта Wall to wall poetry, който се прави из цяла Европа. Ще бъдат обиколени всички изрисувани и изписани на различни езици стени и ще разберем историята им. Забавата ще започне на 2-ри април от 16:00 часа пред Народен театър „Иван Вазов“, за да си знаете, че не се шегуват.

Дори да сте изпаднали в гръмпи настроение заради предната петък вечер, не оставайте това да ви разубеди да дойдете! Ще наградим ентусиазма ви с проценти C2H5OH.

Както и останалите турове, така и този ще бъде безплатен, а ако обиколката ви хареса и искате да оставите дарение, ще можете да го направите в бар Vitamin B, където турът ще завърши накрая на по бира-две. Тази година с даренията ще подпомогнем Cycle 4 Recycle, за да подкрепим основателя на Sofia Green Tour да продължи 60 хилядното си пътешествие с колело от Аляска до Аржентина.

Турът ще бъде за 20 човека, така че всеки, който иска да се присъедини, нека пише лично съобщение с две имена и e-mail на Sofia Green Tour .

Ако нямате колело, а искате да покарате с тях, специално за този тур можете да си наемете колело от Sofia Bike на промоционална цена от 7 лв!

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори