Възстановяването на Малори върви добре

Възстановяването на Адриано Малори (Movistar) след ужасяващата катастрофа, която претърпя по време на Tour de San Luis върви добре и италианецът може да бъде прехвърлен в болница в родината си, информираха от отбора му.

Малори бе сложен в изкуствена кома след катастрофата по време на петия етап в Аржентина, тъй като имаше тежки травми по главата и счупена ключица.

 Вижте как се стигна до ужасния инцидент с Малори. 

В последствие Малори бе прехвърлен в специализирана болница в столицата Буенос Айрес, а в момента е „в пълно съзнание“ и реагира нормално на външни стимули.

„Чувството за допир до крайниците му и неговата реакция на външни стимули е нормална. Той претърпя успешна операция в петък. В постоянното присъствие на семейстовто му, напредъкът на Адриано следва нормалния модел в този тип случаи“, се казва в прес съобщението. „Състоянието на Адриано ще бъде оценено в следващите дни с оглед на евентуалното му прехвърляне в Италия.“

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори