Във Варна организират Коледа БЕЗ колела

От велоклуб Устрем организират за днес, 26 декември, традиционното си коледно велошествие из Варна, с което да поздравят хората в града и да изпратят изминаващата година.

По принцип велошествието се нарича „Коледа на колела“, но тази година събитието е малко по-различно и се казва „Коледа БЕЗ колела“.

Ето и повече подробности от организаторите:

Всяка година около Коледа, ние от Велоклуб „УСТРЕМ“, организираме традиционно велошествие маскирани в духа на празниците. Правим това с идеята да поздравим хората в града ни и да се видим изпращайки старата година.

Каним всички и тази година, но този път кръстихме събитието „КОЛЕДА БЕЗ КОЛЕЛА“, на което ще направим официално откриване на „Алеята за бутане на велосипеди“ по бул. Владислав. Естествено после малко ще покараме и ще се почерпим, така че който има на сърце да носи 🙂

Правим всичко това по повод на прекрасните велоалеи, с които Община Варна ни зарадва за Коледа.

Молим, всеки който иска да каже нещо по темата да подготви лозунг или плакат и да го закрепи на пръчка, за да можем да ги посадим в градинката до алеята, като послание към хората, които стоят зад това.

ПРОГРАМА:
16:00 ч. среща пред часовника до козирката
16:30 ч. откриване на „Алеята за бутане на велосипеди“ и бутане по нея
16:45 ч. разходка с велосипеди из града
17:15 ч. почерпка с чай, сладки, мандарини и късметчета на шадраваните пред съда

Не забравяйте да си носите коледно настроение!

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори