Информация за Изкачване на Витоша 2017

На 11 юни за четвърти пореден път ще се проведе състезанието по шосейно колоездене “Изкачване на Витоша”. В състезанието могат да участват всички лицензирани и нелицензирани любители колоездачи. Маршрутът тази година ще започва от резиденция Бояна и ще финишира пред х. Звездица.

„Изкачване на Витоша“ 2017 е организиранo от фирма ДРАГ („Веломания“ ЕООД) и съорганизатор DOLTCINI company („Doltcini.BG“ Ltd.)

Съдийски състав ще бъде: Републиканска съдийска колегия по колоездене.

Може да се регистрирате от тук: https://goo.gl/forms/BzuLeuo3pw8Fx8mh2

Заплащането на таксата за участие както и получаването на състезателен номер според категорията ще се извършват в магазина на DragZone на бул. България:
Адрес: гр. София, бул. България 59, бл. 7А
Телефон: + 359 2 859 11 23; + 359 884 685 683

Ще има и награждаване. То ще се проведе пред Хотел Звездица до 1 час време след финала на призьорите в отделните състезателни категории. Повече за състезанието и катерогиите можете да прочетете в наредбата.

Наредбата за „Изкачване на Витоша“ 11 юни 2017 год. можете да прочетете тук: https://goo.gl/UWYk9J (на български език) иhttps://goo.gl/tgHjPl (на английски език)

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори