Безплатно даунхил състезание на Витоша

София става домакин на първото в България безплатно състезание по планинско спускане с велосипед

По случай 80-тата годишнина на природен парк ‘‘Витоша“ и кандидатурата на София за Европейска столица на спорта 2017г. ‘‘Левъл Севън“ организира първото в България безплатно състезание по планинско спускане с велосипед (DownHill) в кв. Драгалевци, София.

Стартираме на 11.10.2014г. Подготвили сме ви незабравим уикенд, много адреналин и технически подбрани трасета, които ще са предизвикателство не само за състезателите, но и за всички присъстващи.

Трасетата са познати на онези от вас, които вече са се спускали с велосипед на Витоша. А сега е страхотен шанс и за всички, които не са.

Спускането с велосипед е екстремен и изключително интересен спорт. Публиката ще има шанс да се докосне до него и да изпита част от адреналина на състезателите. Всичко това, съчетано с приятната атмосфера на планината, се превръща в страхотен начин да прекарате уикенда.

Състезателите ще са разпределени по възрастови групи, а класирането ще е индивидуално. За победителите сме подготвили специални изненади.

Същевременно, отново на 11.10.2014г. на хижа ‘‘Алеко‘‘, като част от събитието, ще се проведат BMX демонстрации. „За любителите на екстремните преживявания сме организирали и планинско бягане, ще има стена за катерене и въжен парк.“ разказват организаторите.

Ден по-рано, на 10.10.14г. ще можете да се регистрирате на място в кв. Драгалевци, да получите състезателен номер и да обходите трасето.

Поканете всичките си приятели и елате заедно да подкрепим кандидатурата на София за Европейска столица на спорта 2017г. Нека покажем на всички, че столицата ни предлага големи възможности да спортуваме и да сме в отлична форма. Заповядайте да отпразнуваме и 80 годишнината на неостаряващия природен парк ‘‘Витоша“.

Е, надяваме се, че вече имате план за 10 и 11 Октомври. Яхвайте велосипедите и елате да спортуваме и да се забавляваме заедно.

За предварителна регистрация http://level7.bg/vitosha-downhill-2014/

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори