Какво се случи на Vienna Air King? (видео и снимки)

През уикенда Виена прие старта от Световната купа по фрийрайд Vienna Air King. В самия център на австрийската столица байкърите показаха феноменални трикове, а изненадите не бяха една или две.

Николи Рогаткин записа уникален двоен успех, след като стана първият колоездач, който печели основното състезание и надпреварата за най-добър трик. Страхотен бекфлип 360 донесе триумфа на Рогаткин за Най-добър трик в събота, а никой не бе в състояние да го победи и в неделя.

Шампионът от 2014-а Брет Рийдър не бе сред участващите тази година, така че състезанието пред кметството във Виена бяха отворени за всички, желаещи да стигнат до първата позиция.

Рогаткин си заслужи резултат от 91.33 като така остави зад себе си белгиецът Томас Геньон (88.33) и 19-годишния швед Макс Фредриксон (85.66), който трябваше да мине през квалификациите.

Фаворити като Симон Годзиек, Антон Теландер и Сам Пилгрим не успяха да покажат най-доброто от себе си и завършиха доста назад в класирането.

Видео от състезанието:

Снимки от състезанието:

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори