Представяне: магазин „Velozone D&G” в София

 ТЪРГОВСКО СЪОБЩЕНИЕ

 

Искаме да представим на вашето внимание магазин „Velozone D&G”, намиращ се в гр. София, ж.к. „Хаджи Димитър“, ул. „Макгахан“, бл. 69. Улицата е една от главните в квартала и дори да не можете да откриете магазина, със сигурност ще видите автомобила, облепен с надписи „Dani Bikes”. Към магазина има стълби и необходимите за байк магазин и сервиз рампи.

Името на магазина идва от Дани и Георги – двамата съдружници. Дани е механик и търговец в ж.к. „Сухата река“ със своя магазин Dani Bikes (повече за неговия магазин – тук).

Извън обстоятелството, че настоящият текст има характер на търговско съобщение, нашият екип ползва услугите на сервизната база в магазина и можем да споделим впечатления от първа ръка. А те определено са положителни.

Във „Velozone D&G”можете да намерите повечето модели на марките Cross, както и по-разпространените модели на Drag. Велосипедите варират от ниския към средния ценови клас. Ако някой модел, който сте харесали, липсва, той може да бъде поръчан от производителя или вносителя за България. 

Приятно впечатление прави наличието на няколко от изключително красивите модели на немската марка Cube. В асортимента на магазина има и модели на RAM и SPRINT. Един от съдружниците – Георги, разказва, че повечето налични модели са избрани именно заради техни положителни технически характеристики. Така че можете да бъдете сигурни, че когато отидете да избирате велосипед там, ще ви бъде дадена обстойна и изпитана информация за всеки модел. Налични са и някои модели на фикси, градско колело или BMX.

Едно от нещата, с които магазинът е известен особено за жителите в квартала, е наличието на много богат избор от детски велосипеди.

Магазинът разполага с богат асортимент от всякакви компоненти за вашия велосипед. Можете да откриете всички компоненти на марката Shimano, както и широк спектър от продукти на Brakco, Fireeye, Suntour и RockShox, Cox и много други. Има и множество глезотии, които могат да задоволят капризите ви – шапки, кошници за велосипед, багажници за автомобил, калници, светлини, чадъри, детски столчета за велосипед и каквото още ви хрумне.

На следващо място следва да обърнем внимание на сервизната база. През цялото работно време на магазина (от 10:00 до 19:00 ч.) там можете да откриете Георги, който определено е един отзивчив към клиентите си продавач и механик. Нашите лични впечатления са, че Георги работи с голямо усърдие, грижа и внимание. Големият плюс от близостта и сътрудничеството с магазин „Дани Байкс” е, че при липса на даден артикул в единия магазин, лесно да бъде доставен от другия, ако е наличен там.

София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. „Макгахан“, бл.69
тел. 0876 730537
email: velozone@mail.bg

 

 

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори