Velocafe.bg е с нова визия!

Най-вероятно сте забелязали, но няма как и ние да не се похвалим – Velocafe.bg има нова визия! Дълго време работихме по нея, със сигурност има и много неща, които могат да бъдат и по-добри, но много се надяваме, че тя ще ви хареса.

Чрез новата визия и увеличения брой рубрики сме се постарали да имате видимост до много повече статии едновременно, а и лесно да се ориентирате къде се намират публикациите, от които се интересувате.

Много се радваме, че във Velocafe.bg вече ще има и календар, на който ще публикуваме всички важни събития в света на колоезденето – както у нас, така и по света, за да можете лесно и бързо да виждате всичко, които предстои.

Интегрирахме и нова система за коментари към статиите, чрез която ще можете удобно да споделяте мнението си по темата и да комуникирате с други, интересуващи се от нея.

Покрай работата по новата ни визия, съвсем забравихме, че сайтът премина и през втората си годишнина. Големият ни подарък е читателският интерес към нас, който постоянно се увеличава. За благодарност сме решили подаръците да раздаваме ние. Освен новата визия, очаквайте още много изненади от нас в близко бъдеще. Както се казва, най-доброто предстои!

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори