Вял интерес и интересни предложения на първия велотърг у нас

Както ви информирахме по-рано, на 29-ти март се проведе първият официален велотърг, организиран в клуб „Грамофон“ в столицата.

Дали заради лошите климатични условия навън или поради преместването на часовника с един час напред, аукционът протече при изключително слаб интерес от страна на публиката. В уютната зала присъстваха не повече от десет души, при наличието на над 30 артикула, за които да се наддава. 

Трябва да отбележим, че всичко беше организирано доста професионално – брошури с подробно описание на предложенията, начални цени, наддавателни предложения и интересни артикули. Водещ на търга беше Георги от работилница Fix&Ride, когото може би познавате и от предизвикателството „Колело срещу кола“

Някои от участниците си тръгнаха с невероятни реставрирани велосипеди, а други с части и аксесоари. Трябва да признаем, че началните цени бяха впечатляващо ниски. Желаем успех на инициативата и следващите пъти, а по-долу може да видите и снимки от събитието. 

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори