Вело-Русе иска помощ за обстоен анализ на вело мрежата в града

От сдружение „Вело-Русе“ имат желание да направят обстоен анализ на това какво е състоянието на първите 14 км от велосипедната мрежа в града една година след изграждането им. За целта им е нужна и вашата помощ.

Вижте подробности от „Вело-Русе“:

Наближава една година откакто беше завършено (поне на хартия) изграждането на първите 14 км от велосипедната мрежа в град Русе. По повод тази символична годишнина бихме искали да направим обстоен анализ “една година по-късно”, за който е нужда и вашата помощ!

Молим ви най-учтиво да ни пратите снимки и описания на всички амортизирани, липсващи, откраднати, счупени елементи на велосипедната инфраструктура (маркировка, знаци, скосявания, настилка и т.н.), които сте забелязали. Все пак 10000 очи виждат много по-детайлно от 10 :)!

Ние обещаваме да ги систематизираме, обобщим  и препратим в едно, вероятно доста дълго, становище, което да подпомогне община Русе в процеса по искане на гаранционна поддръжка на велоалеите… А и идва зима, хубаво е да се знае каква е ситуацията преди падане на снега, за да няма криворазбрана реалност.

Снимки с коментарите към тях може да пращате до 13.12.2016 на info@velo-ruse.eu или като лични съобщения към страницата ни във фейсбук:  https://www.facebook.com/VeloRuse/ . За допълнителни коментари (ама само допълнителни ) след като ни пратите снимките по някой от посочените методи,  може да пишете и в групата “Велосипеден план на Русе” https://www.facebook.com/groups/709597429083190/ .

Предварително благодарим на всички велонаблюдатели!

С поздрави на две гуми,
Екипа на сдружение Вело-Русе!

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори