Вело празник в Морската градина във Варна

По случай Европейската седмица на мобилността (16-22 септември) магазин DragZone Варна организира вело празник в Морската градина. Вело състезания за деца, тест драйв на велосипеди DRAG, безплатна диагностика на велосипеди, забавления и награди ще се случват под шатрата на DRAG. Мястото е Морската градина, денят е 20 септември 2014 г., старт на състезанията от 10:00 ч.

Магазин DragZone Варна обявява и предварително записване за състезанията за деца – до 19 септември, на адреса на магазина – ул. „Преслав” 39.

 За Европейската седмица на мобилността

От 16 до 22 септември за поредна година в България се отбелязва Европейската седмица на мобилността. Тази година посланието на инициативата е „Нашите улици, нашият избор”. Целта е да се направи преоценка на начина, по който мислим за градското пространство и ние сами да създаваме града, в който искаме да живеем. Поредица от събития ще се случват в рамките на Европейската седмица на мобилността в различни градове в страната.

Българската компания, производител на велосипеди DRAG се включва посредством вело празник във Варна, на 20 септември. В София на 19 септември DRAG ще се включи и в инициативата Park(ing) Day.

?????

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори