Вело моменти на „Дните на предизвикателствата“

От 2-ри до 4-ти декември в аула “Максима” на УАСГ в София ще се проведе любимият на всички любители на екстремните спортове фестивал Дни на предизвикателствата 

За читателите на нашия сайт предлагаме вело акцентите, които привлякоха нашето внимание в програмата: 

На Ден 2  ще се проведе презентацията на нашите приятели от Concept Creative с атрактивен разказ за сезон 2014 в планинското колоездене в България. Те ще споделят детайли от кухнята на организирането на събития за колоездене. Ще разберем и какво да очакваме от тях през 2015 г.

Пак в Ден 2 от 20:50 ч. Вячеслав Стоянов ще разкаже за експедицията си Recycle – велосипедно пътешествие по бреговете на Черно море през България, Румъния, Украйна, Крим, Русия, Грузия и Турция. Вячеслав е посветил пътешествието на мисията за документиране на незаконните сметища по морския бряг, сравнявайки културите на страните с въздействието им върху здравето на Черно море и практиките им за справяне с еднократните опаковки.

Цялата програма в всички велосипедни и екстремни теми ще намерите на http://predizvikatelstva.com  Програмата на 10-тото издание на “Дните на предизвикателствата” включва близо 30 теми за алпийски изкачвания,BASE jump скокове, гмуркане, каяк, байк, екстремни ски и природозащитни каузи.

И не забравяйте да отидете до там с колело 🙂

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори