В събота ще се проведе велотур от София до Пирдоп 80км

Колоездачното издание на "Игри за добрини", организирано от Аурубис България ще се проведе на 22 юли

Колоездачното издание на „Игри за добрини“, организирано от Аурубис България ще се проведе на 22 юли 2017г.

Откриването ще бъде в 10:30ч. в парка Заимов пред театър София като стартът ще е малко след това. По трасето ще има две спирки – в с. Долно Камарци и ханче „Мирково“. Преди финала има спирка в гр. Златица, откъде ще се проведе състезание до гр. Пирдоп между записани участници в отбор с кауза. Следва награждаването им и летен празник на гр. Пирдоп.
Ако се запишете навреме за участие във велотура можете да ползвате осигурен транспорт от крайната точка до София, както и от гр. Пирдоп до София сутринта преди старта.

Проектът „Игри за добрини“ цели да покаже, че отговорните компании, доброто здраве на служителите, спортът и каузите могат да вървят ръка за ръка. За целта Мрежата организира спортни турнири, в които всяка участваща компания се бори за избрана от нея социална кауза. Печелейки турнира, тя печели и наградния фонд, който бива дарен на избраната от отбора кауза.

Събитието се провежда в сътрудничество с Българска мрежа на Глобалния договор на ООН (БМГД) и е част от колективната програма на Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН „Здрави на работа“ в изпълнение на Стратегическия план 2015+ за работа по Целите на ООН за устойчиво развитие и, по-точно Цел 3 “Осигуряване на здравословен начин на живот и стимулиране на благосъстоянието на всички във всички възрасти”.

Можете да се запишете като индивидуален участник чрез #Аурубис България
#ИгриЗаДобрини
Или в отбор, с който да се състезавате за спечелване на наградния фонд в полза на предварително избрана от вас кауза.

Повече информация можете да намерите на Фейсбук събитието:
https://www.facebook.com/events/1253881521401888

Цветан Близнаков

Цецо е един от най-запалените шосейни колоездачи. Той използва всяка свободна минута, за да кара из пътищата на България, а през уикенда рядко ще го откриете в София. Голямата му страст са бреветите, като още в първата си година мина всички бреветни дистанции от 200 до 1200 км, а през 2015 изпълни една своя голяма мечта. Той участва в най-популярния бревет в света – Париж-Брест-Париж и в рамките на по-малко от 80 часа измина внушителните 1230 км. Цецо пише статии, с които има една-единствена цел – да запали колкото се може повече хора да карат колело и да осъзнаят, че всеки може да стигне до неговите постижения, нужни са само желание и любов към спорта.

Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори