„Цар Симеон 1898“ тръгна с трима дебютанти за Обиколката на Солун

 

С трима дебютанти в мъжкото колоездене тръгна днес пловдивският отбор по колоездене „Цар Симеон 1898“ за участие в Международната колоездачна обиколка на гръцкия град Солун. Главният треньор на клуба Петър Павлов включи в състава младежкия национал Нако Георгиев, Велизар Фурлански и Димчо Тафров, които доскоро „бягаха“ за юношеския тим на „царистите“ при старшата възраст. 

Младото 17-годишно трио са шампиони и медалисти от различни юношески първенства и турове на България за миналия спортно-състезателен сезон и заслужено намериха място в представителния мъжкия отбор.

Освен Нако Георгиев, Фурлански и Тафров, състезателната петорка за състезанието в Гърция допълниха капитанът и лидер на тима Пламен Димов, както и Светослав Недев.

От състава обаче отпадна друг бивш юношески национал – Селяхтин Шакир, който е помолил ръководството временно да спре с тренировките, заради личен мотив.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори