TrueRiders представиха новия си брутален ендуро-олмаунтин байк!

True Riders 1

От днес TrueRiders с гордост могат да кажат, че новият им проект за техен собствен велосипед е вече факт! Повече от 15 години след раждането на първия, предлагат нов, напълно различен от всички останали колела, поръчков и уникален ендуро-олмаунтин байк.

Основната идея е да избягат от мейнстрийма и да предложат тяхно колело. Защо? Защото могат и са го доказали хиляди пъти по време на двадесетгодишната си история! Ето какво още казват те за проекта си:

„Защото не сме убедени, че посоката избрана от индустрията, ни допада. Защото обичаме да сме различни!“

С този проект нямаме идеята да покорим огромни пазари, а напротив – да осигурим любима машина на истински запалените планински колоездачи като нас!

True Riders 11

TRUE – custom bikes by TrueRiders е проект за малко количество уникални колела, изградени от нас, с нашите познания и визията на клиента! Два напълно еднакви велосипеда няма и няма да има! Далеч не желаем всеки да има има такъв байк, което и няма как да се случи, защото бройката е малка и в опита си да бъдем уникални искаме да го дадем само на хора, които ни вярват и са готови да избягат от комерсиалното.

Избрахме класическа рамка заради красивата й форма и доказано работещото и здраво окачване, и я подобрихме така, че да бъде конкурентна на всяко друго предложение от пазара.

True Riders 2

Не рачитаме на шарени и крещящи цветове – няма да намерите жълто, цикламено или светло синьо! Залагаме на класика и видими качества.

Рамките ни са единствените небоядисани на нашия пазар! Анодизиращото покритие е с много по-голяма здравина от боята, както и не добавя допълнително тегло.

True Riders 3

Напълно интергрирани скрити жила, кожуси и хидравлични маркучи – нищо излишно, тежащо и загрозяващо! Задна куха 12 мм ос по избор с quick-release или имбус, както и усилени и подобрени стави с двойни лагери и специални спейсъри за уникална работа!

True Riders 4

В настоящият ни проект си партнираме с най-новите амортисьори и вилки на MANITOU, които правят триумфално завръщане с върховите си MATTOC pro и McLeod.

True Riders 5

Производителите харесаха идеята ни за уникален лимитед байк и бяха така добри да предложат най-доброто от себе си! Задният ни амортисьор McLeod  е разработен специално за нашата рамка и е съобразен с прогресията й. 200 мм шок гарантиращ безупречни 142 мм ход на задното окачване. 

True Riders 6

Върховата ни вилка Mattoc pro пък е различна от стандатрно предлагания модел, защото е оборудвана с IRT тунинг на въздушната пружина  Dorado Air и я изстрелва в топ три на амортисьорните вики в момента. 160 мм плюшена возия и перфектен контрол на всякакъв терен!

True Riders 7

За разлика от повечето предложения на пазара, оборудването на True – custom bike  не е безименно или с неизвестен произход. Заложили сме на кормила и лапи от Answer, седалки от Fizzik и Selle San Marco, хидравлични колчета за седалка от PRO  на Shimano.

True Riders 8

Главините са от изключително висок клас на марката Sun Ringle  и са свързани с шините на същата марка, посредством спици от клас, който е екстравагантно висок за повечето велосипеди на пазара. Резултатът е уникална лекота на движение, както и огромна здравина.

True Riders 9

Задвижването е най-важно за движението на едно колело и ние сме предвидили възможност за оборудване 2 х 10 и 1 х 11 с варианти на Shimano XT и SLX, както и FSA Comet  и Sunrace.

Спирачните ни системи са оборудвани с дискове 180мм / 180мм или за любителите на бруталното спиране 200 мм на 180 мм. Предложенията за спирачки са от Shimano – Deore, SLX и XT.

Гуми могат да бъдат избрани от Maxxis, Continental и Duro както камерни, така и tubeless.

Вярваме, че сме се погрижили да предложим уникален велосипед за хора, които искат да получат най-доброто! Не можахме да измислим някое невзрачно име и затова с гордост слагаме нашето! Колелото ни не е за всеки, така че ако робувате на глобални марки, едва ли има смисъл да обръщате внимание на нашия custom байк.

Две еднакви колела няма, така че цените ни варират от – до.  Можете да получите оферта, да конфигурирате и изпробвате наше колело на познатия от двадесет години адрес Голо Бърдо 5, в нашия магазин-база Trueriders shop!

True Riders 10

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори