Какво има в автобуса на един колоездачен отбор? (видео)

Отборните автобуси са много важна зона за всички професионални колоездачи, които прекарват много време в тях преди и по време на състезание. BikeRadar ни дава страхотна възможност да погледнем, какво представлява един отборен автобус за Tour de France.

Страхотното видео, което ще видите, ни пренася в буса на Trek, в който пресаташето на отбора Тим Вандержугд ни показва какво всъщност има в него. Автобусите за колоездачните отбори далеч не приличат на обикновените превозни средства като са направени специално по поръчка и изисквания на тимовете, както е и в случая с Trek.

В техния бус има всичко, за да могат колоездачите да се чувстват комфортно и да релаксират преди и след всеки етап. На практика те са като портативен хотел. Освен супер луксозни седалки, вътре има кухня с кафе машина и хладилник, безжичен интернет, душове, станция за първа помощ в случай на инцидент, релакс зона, в която състезателите могат да спят, както и всевъзможни шкафове с всичко необходимо от каски до кърпи за лице и възстановителни продукти.

Вижте всичко това във видеото!

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори