Фон Хоф с първа победа в Световния тур

Стееле фон Хоф спечели масовия финален спринт в Маунт Бейкър, за да донесе втора победа на UniSA за четири дни колоездене на Tour Down Under.

Това бе първа победа в Световния тур за фон Хоф, който се възползва от падане на голяма група в последните 150 метра. Фон Хоф завърши пред Дарил Импей (Orica-GreenEdge) и Вутер Виперт (Drapac).

Роън Денис завърши без проблеми в основната група и запази аванса си в генералното класиране на 7 секунди пред съотборника си в BMC Кадел Евънс.Том Думолин (Giant-Alpecin) е трети на 9 секунди.

В същото време Tour de San Luis продължава да бъде доминиран от местната звезда Даниел Диас (Funvic). Аржентинецът вече бе спечелил втория етап, а в четвъртия отново бе над всички, въпреки очакванията това да бъде денят на Наиро Кинтана (Movistar).

Диас направи огромна крачка към успеха в генераното класиране, след като завърши с 52 секунди пред съотборника си Алекс Динис. Трети е младокът Родолфо Торес (Colombia) на 54, а Кинтана трябваше да се задоволи с четвъртото място на 56.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори