Това трябва да се види – топ 10 на най-добрите байк видео клипове за 2014

3 – Ланс Армстронг е вело механик

Ако не знаете как да смените спукана гума, сега ще получите безплатен урок от не кой да е, а Ланс Армстронг.

В богатата си на успехи и скандали кариера американецът винаги е имал огромен отбор до себе си и едва ли в скоро време му се е налагало сам да сменя гумата си, но явно знае добре как се процедира.

“Обратно в работния свят. Дрехите са по-комфортни и получавам две почивки на смяна. Видео от първия ми работен ден”, написа шеговито Армстронг в своя профил във Фейсбук, публикувайки линк към въпросното видео.

2 – Едно състезание с труден старт

На второ място в класацията е едно доста любопитно състезание на писта в САЩ, наречено Маримур Кроул, което отвъд Океана се радва на голяма популярност.

В него най-трудната част не е да завършиш първи, а изобщо да стартираш. Защо? Правилата са прости – докато чакат за старта, колоездачите нямат право да докосват земята с крака, нямат право да се подпират и нямат право да докосват друг колоездач. Всичко това води до доста отпадания преди самия старт, а след него следва една обиколка бясно темпо за определяне на победителя.

А кой е номер 1 – вижте ТУК!

Страници: 1 2 3 4

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори