Това трябва да се види – топ 10 на най-добрите байк видео клипове за 2014

6 – Още един огромен късметлия на велосипед

И като стана дума за късметлии на велосипед…една катастрофа от Русия, в която по чудо колоездачът остава невредим.

Видеото показва тихо кръстовище, през което на пешеходна пътека с ниска скорост (за негова радост) минава колоездач. В този момент един камион се приближава към пешеходната пътека, но в същото време лек автомобил го удря странично. След като двете превозни средства се сблъскват, колата започва да се върти неконтролируемо и изхвърча на метри от пътя. В епицентъра на цялата ситуация стои колоездачът, който като по чудо няма и драскотина.

5 – Томас Воклер отвръща на обиди от холандски фенове

Колоездачите са свикнали от време на време на състезание да получават злостни обиди от фенове, стоящи само на метри от тях покрай трасето. Нервите на звездата на Europcar Томас Воклер обаче не издържаха по време на Tour de France и за изумление на всички, французинът спря и отвърна на обидите с пълна сила.

4 – Велосипедист и полицай в разпален спор за пешеходна пътека

В следващото видео, което е от Рединг (Англия), полицай спира велосипедист поради факта, че кара в пешеходна зона, което в случая е напълно разрешено. Следва доста любопитен спор между двамата.

Към трета част на класацията!

Страници: 1 2 3 4

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори