Това трябва да се види – топ 10 на най-добрите байк видео клипове за 2014

През 2014 година се появиха доста на брой любопитни видео клипове на байк тематика. Заради това от road.cc решиха да изберат топ 10 на най-добрите вело клипове през годината. В тях има всичко от невероятни катастрофи с невредими велосипедисти, през Ланс Армстронг като механик и щури изпълнения, които най-добре да не пробвате сами.

Ето и избраните клипове в топ 10:

10 – 4-годишните близнаци, които впечатлиха МакАскил

Да получиш похвала за способностите си с велосипед от Дани МакАскил е мечта на доста колоездачи, а какво ще кажете, ако въпросните хора са двама четиригодишни близнаци.

Това са Джейк и Тео Ридъл, които добиха популярност в интернет с видео, заснето от баща им Сам, в което показват впечатляващи трикове със своите BMX-ове. МакАскил определи уменията им на велосипеда като „невероятни“, а ние се съгласяваме с него.

9 – Защо не трябва да караш в локви…

През август колоездач в Полша демонстрира нагледно защо не трябва да караш през големи локви, ако не знаеш какво стои под тях.

В този случай, най-вероятно голяма дупка стопира изведнъж колоездача, който прелетя над велосипеда си и цамбурна в гьола.

8 – Неделно каране в нелегално рейв парти

Двама колоездачи в Съсекс (Великобритания) се наслаждаваха на неделното си каране, когато изведнъж попаднаха насред нелегално рейв парти, което ги върна към 90-те години. Измъкването от партито не бе лесна задача, а Тим Фрай, който публикува клипчето в YouTube, описа видяното като „нереално“.

7 – Най-големият късметлия колоездач

Това видео от Бразилия ще ви накара да го изгледате няколко пъти, защото действително няма да можете да повярвате на очите си и на късмета, който този колоездач има.

Камион задминава с голяма скорост велосипедиста, когато част от багажа в камиона изпада и удря човека с колелото. За огромен късмет обаче, въпросният багаж се оказва матрак и така след удара колоездачът успява да се приземи на меко върху него.

Към втора част от класацията!

Страници: 1 2 3 4

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори