„The Red Hook Criterium” ще се проведе на 12 октомври в Милано

На 12-ти октомври в Милано ще се проведе четвъртото и последно за тази година състезание от среднощната динамична улична надпревара „The Red Hook Criterium 2013”, като регистрацията започна на 16-ти септември и все още продължава!

„The Red Hook Criterium” е световноизвестно нощно състезание по колоездене, представляващо множество обиколки на кратко трасе, но изискващо изключителна техника. Състезанието се асоциира от любителите на колоезденето с адреналин, изключителна бързина и техника на състезателите и много на брой уникални шосейни и пистови велосипеди.

След първите три кръга – „Red Hook Brookyn”, „Red Hook Brooklyn Navy Yard”, и „Red Hook Barcelona”, състезанието сега се премества в Милано, Италия за финалния кръг на шампионата „Red Hook Criterium”. Тази изключително интересна за зрителите надпревара ще включва спортисти от цял свят, които ще се борят за точките в етапа шанс за успех в генералното класиране на шампионата.

Какво представлява състезанието:

• 26 обиколки

• 1.3 км. дължина на обиколката / 33 километра обща дистанция

• 200 състезатели

• Квалификация за време за определяне на стартовата решетка от 85 състезатели

Класиране до момента – http://redhookcrit.com/points/

Събитието се организира от Rock Star games (създателите на любимата на цяло едно поколение Grand theft auto, Max Paine и много други).

Официални снимки от изминалите издания на състезанието – redhookcrit.tumblr.com

снимка: Jeffrey Olsen

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори