Препоръчваме за гледане: Игралният филм за Греъм Обри „The Flying Scotsman”

Ако се интересувате от колоезденето като спорт, филмът „The Flying Scotsman“ със сигурност ще ви хареса. Лентата проследява живота на Греъм Обри, който два пъти става световен шампион на писта през 1993 и 1995 и въпреки множество кризи и след опит за самоубийство, продължава да жъне успехи.

Интересна е причината Обри да започне да кара колело, а именно за да избяга от побойници в училище. От малкото си магазинче за колела до световен рекорд, Греъм разчита единствено на своите идеи и успява умело да ги приложи. С тяхна помощ си печели слава на страхотен иноватор в света на колоезденето. С тези си действия Обри успява да докаже, че с упоритост всичко се постига, но си навлича и гнева на федерацията, която не му позволява да кара както той желае. „Летящият шотландец“ обаче винаги намира начин да се

Непукизмът на Обри и желанието му да се придържа към първоначалните си идеи, а не да слуша останалата част на света, впечатляват, а фактът, че филмът се базира на истинска история, може да вдъхне кураж на всеки. Идеите надделяват над скептицизма, а креативността над установения ред.

Филмът със сигурност е задължителен за всеки фен на колоезденето и ще ви мотивира да карате още повече. Можете да го свалите от ТУК! Приятно гледане!

FS_OneSheet_Rev1

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори