Търново Даунтаун 2015: Крайно класиране

Дългоочакваното състезание Търново Даунтаун вече е в историята! В събота жителите на Велико Търново и дошлите специално за състезанието зрители се насладиха на великолепно байк шоу, в които уменията си в градско спускане демонстрираха най-добрите български карачи, както и международни звезди като феноменалния Филип Полк.

Бързаме да ви информираме за класирането в състезанието, а в следващите дни очаквайте нашите впечатления от случилото се, както и много снимки.
Без особена изненада, над всички бе Росен Ковачев, който премина трасето за 2:20.88 минути. За сравнение Филип Полк, който се спусна извън състезанието, даде време от 2.16:67 минути. Втори остана Стивиан Гатев, а топ 3 при мъжете допълни Иван Колев.
При ветераните първи е Виктор Тодоров, при юношите Денислав Ангелов, а при твърдаците Павел Георгиев. Четири дами се престрашиха да се спуснат по трасето като сред тях най-бърза бе Ани Томева.

Ето цялото класиране:

5 4 3 2 1

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори