Силен старт на велосезона в Пампорово – Pamporovo Bike Fest 2017
Официално видео от Pamporovo Bike Fest 2016
Pamporovo Bike Fest 2016 през погледа на Velocafe.bg
Pamporovo Bike Cup 2016 – снимки и резултати
Резултати и снимки от състезанието за деца на PBF2016
Започна Pamporovo Bike Fest 2016
Задава се Pamporovo Bike Fest 2016!
Pamporovo Bike Fest 2015 (видео от Concept Creative)
През погледа на Velocafe.bg: Pamporovo Bike Fest 2015
In the Pits: Пампорово байк фест 2015
Видео: Pamporovo Bike Fest 2015 – Track preview