Strava ви предизвиква да изгорите натрупаните по Коледа калории

За поредна година Strava предизвиква всички колоездачи да изминат 500км с колелата си в дните между Коледа и Нова година. Всички се отдаваме на забавления, изпълнени с доста хапване и пийване. Rapha Festive 500 е чудесен начин за всеки да промени заседналото ежедневие през тези около две седмици, да се раздвижи и да се освободи от излишните килограми.

Как да станете художник в STRAVA с няколко GPS хитринки

Предизвикателството помага на всички да разтоварят организма си и тази година много българи вече се включиха в него, като имаме и такива, които са го завършили буквално в първите два-три дни. Николай Сурчев ни зарадва като за известно време влезе дори в Топ 10 на всички включили се от цял свят.

nikolay-surchev

Можете и вие да се включите в предизвикателството тук https://www.strava.com/challenges/509 и да посрещнете Нова година без угризения, че ви чака пълна маса с вкусотии и много напитки!

Цветан Близнаков

Цецо е един от най-запалените шосейни колоездачи. Той използва всяка свободна минута, за да кара из пътищата на България, а през уикенда рядко ще го откриете в София. Голямата му страст са бреветите, като още в първата си година мина всички бреветни дистанции от 200 до 1200 км, а през 2015 изпълни една своя голяма мечта. Той участва в най-популярния бревет в света – Париж-Брест-Париж и в рамките на по-малко от 80 часа измина внушителните 1230 км. Цецо пише статии, с които има една-единствена цел – да запали колкото се може повече хора да карат колело и да осъзнаят, че всеки може да стигне до неговите постижения, нужни са само желание и любов към спорта.

Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори