Не пропускайте изложението СПОРТ и ЗДРАВЕ: 13-15 октомври, ЦУМ, София

Полезни, здравословни и качествени – така накратко могат да се определят продуктите на изложителите на Sofia Sport & Healthy Life. Организатор е Виа Експо, а  Velocafe.bg е медиен партньор. Изявата е насочена към представителите на бизнеса, които търсят делови партньори, така и към крайните потребители, активно спортуващи и грижещи се за здравето си.
 
Качество от България
Производители ще покажат натурални етерични масла от диворастящи билки и розово масло за медицинска козметика и хранителни добавки. На колективния щанд на Българската асоциация Биопродукти и на Дружеството за защита на птиците ще бъдат предложени био и натурални храни, мляко, козметика, мед и др. Ценителите на виното ще опитат вино с био малини с неповторим вкус и аромат. Сред продуктовите експонати ще има свежи и трайни млечни изделия, лиофилизарни храни и закваски с гарантиран брой живи микроорганизми, хрупкави оризовки – диетичен заместител на хляба. Бирената мая набавя на човешкия организъм витамини, незаменими аминокиселини и минерали. Като новатор може да се определи български производител на органични продукти от микроводорасли за стимулиране на естествените процеси на организма и стволовите клетки. 
 
Нови предложения от фирми вносители
Интерес ще предизвикат 100% натуралното рибено масло от Норвегия, капки от цветни есенции срещу емоционален дисбаланс, дехидратирани плодове и зеленчуци, съдържащи минерали и витамини. Посетителите ще се запознаят с биологично активни добавки към храната, Smart Food, козметични средства, пробиотици и хранителни гелове. Изложители ще популяризират биоинформационни препарати, създадени на принципите на древната китайска медицина, постиженията на фитотерапията и хомеопатията, както и аюрведични билкови продукти от Непал, Индия и Бутан.
Излез навън и влез във форма
Спортът и аутдор активностите у нас придобиват все по-голяма популярност. Вносители ще покажат спортна екипировка за фитнес, лека атлетика, бягане и за спортове в зала, ортопедични стоки, апарати за физиотерапия и рехабилитация. Любителите на природата и екстремните спортове ще могат да се запознаят с актуалните колекции от трекинг и ловни обувки, палатки, спални чували и раници, ветроустойчиви якета, ролери, скейтбордове, лонгборди, тротинетки, кънки за лед и др. Новост за българския пазар са иновативни машини за вибротерапия с троен ефект: фитнес, масаж и терапия. 
Интерес ще предизвика карта за достъп до различни спортни дейности, която работодателите могат да предоставят на своите служители като допълнителна социална придобивка.
 
Положителен заряд на изложението ще даде съпътстващата програма:
– На Специална зона ще бъдат представени центрове за фитнес и йога занимания, здравни услуги, профилактика и възстановяване. 
– Лекции на теми: храната – ключът към здраве, младост и дълголетие, здравословно готвене, движението е здраве, персонализираната медицина и мястото ѝ в грижата за здравето и спортната подготовка, как да доживеем до 120?, здраве по време на бременност и грижа за бебетата
– Демонстрации на йога, танци, йога в офиса, латино аеробика, пилатес, Bulgarian Bag Crossfit, тае бо, карате и др.
За кой е Sofia Sport & Healthy Life?
За участниците на ритейл пазара – търговци на едно и дребно, за ХОРЕКА канала, корпоративни клиенти, спортно-възстановителни центрове, центрове за красота, спортисти, инструктори, треньори, крайни потребители от всички възрасти, грижещи се за здравословния си статус, деца, бременни, хора със здравословни проблеми и др. 
За повече информация: Виа Експо – www.viaexpo.com
Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори