Двудневно mtb изложение в Sofia Ring Mall (репортаж)

През изминалия уикенд жителите и гостите на София можеха да споделят страстта по планинското колоездене в Sofia ring mall. Организаторите на двудневния вело празник бяха осигурили пъмп трак, както и присъствието на повечето големи производители и вносители на велосипеди, с възможност за тестово каране на повечето им модели. Марките, до които гостите на събитието можеха да се докоснат, бяха DRAG, RAM, Scott, Specialized, Cube, Ferrini, Project Bikes, Sprint, Shockblaze, BMW, Drom и Scoot. Те бяха осигурили по-интересните си модели за тестване, включително fat bikes, електрически велосипеди, halfbike и фиксита.

През двата дни се проведоха две състезателни предизвикателства. В първото от тях се включиха около петдесет състезатели, които трябваше да подобряват времето, постигнато от Стивиан Гатев. То беше кръстена „Beat the Pro”, а колелото, с което се състезаваше шампионът, беше с 20-инчови гуми.

Другото вело предизвикателство “Fastest Bike Family” – екипна битка. В нея взеха участие отбори от по трима човека, в които трябваше да има поне едно дете. Те показаха колко добре могат да карат заедно.

Цялата галерия със снимки от неделния ден можете да видите в нашата статия – тук.

Специални благодарности за видеоматериала на zasnemaneotvyzduha.com

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори