Скоростно изкачване на Златишки проход – класно шосейно състезание на 7 май

За втора поредна година нашите приятели от Колоездачен клуб „Велосити“ организират шосейното колоездачно състезание „Скоростно изкачване на Златишки проход“.

Надпреварата се провежда със съдийствието на „Аурубис“ България и Дънди Прешъс Металс, а датата за провеждането му през 2018-а е 7 май – дата, която обещава да се превърне в колоездачен празник за всички в Пирдопско-Златишката котловина.

През миналата година състезанието получи страхотни отзиви и моментално си създаде реномето на едно от най-добрите шосейни състезания у нас. Състезанието е за любители и аматьори, но през тази година възможност за изява ще получат и професионалистите, лицензирани към UCI Elite. Те се включват в отделна категория.

Таксата за участие е 15 лева, които могат да се заплатят в магазина на B-bikes BIANCHI в гр. София, ул. Дедеагач 8 след 12 Април 2018г. или по сметката на КК ВЕЛОСИТИ – BG54TTBB94001527683260. Има възможност за записване и в деня на състезанието като тогава цената е 25 лева.

Стартът на състезанието е в 11 часа, а маршрутът е с. Челопеч – кв. Църквище – местност Кашана. Предвиден е и награден фонд – 120 лева за първо място, 70 за второ и 50 за трето.

Още подробности вижте във Facebook събитието!

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори