SIXPACK Racing – бутиковата немска компания вече и в България

От април 2016 SIXPACK Racing е представлявана ексклузивно и в България.

SIXPACK Racing е бутикова немска фирма, която е създадена през 2007 година от група немски колоездачи, съз значителен опит и познания във вело индустрията.

Изхождайки от ентусиазма и опита си, компанията следва своя собствена философия в производството и диструбуцията на своите продукти – да предоставя достъп до части и аксесоари, които да отговарят на специфичните нужди на феновете на Еnduro, gravity, DH, а дори и на XC.

В допълнение на широката специализирана продуктова гама, качеството на компонентите и аксесоарите на SIXPACK Racing е ключов фактор за развитието на бранда и създаването му на устойчив имидж на специалист в тази сфера. Всички продукти на компанията са задълбочено тествани в специализирания велосипеден тест център в Германия – EFBe Prüftechnik.

Близо 10 години след създаването си, SIXPACK успешно следва своята цел – да предоставя висококачествени компоненти в среден и висок клас, отговаряйки адекватно на различните нужди на всеки карач. Компанията може да се похвали с широката си продуктова гама, която предлага шантави цветове, модерен дизайн и размери, немско качество, достъпна цена.

От април 2016 SIXPACK Racing е представлявана ексклузивно и в България. Повече информация за вносителя, продуктите и спецификациите им, можете да откриете на http://bikepark.bg/ или на фейсбук страницата https://www.facebook.com/bikepark.bg/

191592

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори