Сет Шерлок – 10-годишен феномен на планинското колоездене (видео)

След като изгледате следващото видео е възможно ще си зададете въпросът, какво сте правили вие на 10-годишна възраст?

Най-вероятно сте се занимавали с детски игри, а може би сте правили първите си стъпки в колоезденето. Е, нашият герой Сет Шерлок май се е качил на велосипед още преди да проходи, защото на 10 години е определян за истински феномен в планинското колоездене.

Късометражният филм „#whatwereyoudoingat10“, продуциран от Whistler Creek Production и Artbarn, ни показва всъщност колко добър е малкият Шерлок в планинското колоездене.

Видеото започна с Шерлок в ролята на обикновено 10-годишно момче, което слиза по стълбите на крайградската семейна къща и сяда на закуска със своите братя и сестри. В момента, в който той напуска къщата със своя велосипед обаче виждаме истинското призвание на Шерлок – планинското колоездене.

Seth

Той кара из квартала си, за да стигне до близките планини на Британска Колумбия, където тренира любимия си спорт.

Там Шерлок кара сякаш е ветеран, занимаващ се със спорта от дълги години – с абсолютна увереност, без никакъв страх, справящ се с всички препятствия и скокове като истински професионалист. Е, в края и той пада тежко, за да покаже, че дори и феномен като него не е застрахован от катастрофи.

Вижте впечатляващото видео и запомнете името Сет Шерлок, защото най-вероятно ще започнем да го чуваме все по-често в следващите години.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори