Седрик Грасия каца скоро в България

Преди около месец ви споменахме, че в България пристига Седрик Грасия, за да проведе тренировачен лагер в Боровец. Ето че времето настъпи! Той пристига сряда вечер в София. Всичко е готово за лагера в Боровец и искаме да споделим с вас повече подробности около лагера на 4-ти и 5-ти юли, какво очаква записалите се и за самият престой на Седрик.

Тренировъчните лагери със Седрик се провеждат из цяла Европа и целят да дадат възможност на повече хора да се учат от един от най-опитните карачи в света.

Всеки записал се ще получи лични съвети от него и Жорди Баго, но също така ще може да се потопи в яката атмосфера на цялото събитие. Основните неща, които ще се покриват в лагера са:

-избиране на правилната линия при каране;

-осъвършенстване на техниката на каране по различни терени;

-нагласяне на колото;

-купонясваме като Рок звезди в събота вечер. 

Освен практическите съвети, участниците могат също така да се радват и на много други удоволствия:

-подаръци (джърси, тениска, подарък от Lezyne и т.н.);

-безплатна скара събота вечер, приготвена от True Riders и BikePorn;

-парти в бар „OTP“ (организаторите обещават, че чалга няма да се слуша!);

-отстъпка за обяд в ресторант „Малина“ (точно до пистата);

-безплатно спане в събота вечер в хотел „Ела”, с включена закуска.

Ние от Velocafe обещаваме да ви държим в течение за всичко, случващо се със Седрик докато е в страната, през Фейсбук станицата ни, следите ни и там.

За повече подробност и информация как да се запишете, може да посетите и страницата на събитието във фейсбук или да се свъжете с организаторите от Bike Ventures на info@bike-ventures.com

Побързайте, защото вече почти няма места. Надяваме се да ви видим там! Наздраве!

П.П. Всичко това ви звучи супер яко, но нямате възможност да се запишете поради една или друга причина? Не се тревожете, защото все пак ще имате шанс да дойдете и да се запознаете в четвъртак вечер между 8 и 9 ч. в магазин Industrial (ул. „Христо Смирненски“ 74А). Там ще може да се запознаете с живата легенда в планинското колоездене, да получите автограф и да се насладите на безплатната бира (до изчерпване на количествата все пак).

Представяме ви кратко видео от трасетата в Байк Парк Боровец, заснето по време на откриването на сезона – http://www.pinkbike.com/video/413353/ 

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори