Документален филм за заснемането на Road Bike Party 2 (видео)

Невероятното видео на Мартин Аштън Road Bike Party 2 вече има над 10 милиона гледания в YouTube, а ако вие случайно не сте го гледали, бързо поправете тази грешка. В него Аштън и негови приятели правят направо невъзможни траял демонстрации с шосейни велосипеди.

За огромно съжаление, по време на снимките Мартин Аштън претърпя тежък инцидент и остана парализиран от кръста надолу. Сега в интернет се появи 27-минутен документален филм, който проследява драматичната история зад заснемането на Road Bike Party 2 и тежкия инцидент, неуспял да сломи духа на големия Мартин.

Във филма са включени интервюта с Мартин, Крис Акриг, Дани МакАскил и режисьорът на филма Робин Кичин, както и много снимки зад сцената.

Аштън е трогнат от подкрепата, която той и филмът му получават: „Приключението по направата на това видео бе пълно с невероятни върхове и отчаяни падения. Някакси успяхме да го направим и накрая резултатът е нещо, с което можем да се гордеем. Мисля, че този поглед зад сцената показва колко много здрава работа и енергия са вложени, за да се случи. Показва и колко много забавление, усмивки и падания имаше. Беше лудо, но бяха най-хубавите моменти по време на най-отчайващите обстоятелства.“

Сега Мартин Аштън е решен да продължи напред и въпреки че RoadBikeParty 2 е последният филм, в който той се изявява на две колела, той смята да продължи да снима и продуцира още много забавни и вдъхновяващи филми.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори