Революция при планинското колоездене

Bianchi показа за първи път своя нов и революционен модел МТВ рамка, създаден чрез иновативната технология Countervail®, която е взаимствана от вече успешно изпробваната при шосейните колела технология.

На 21 май в германския град Албщад, където се проведе втория кръг от Световната купа по планинско колоездене, култовата марка Bianchi показа за първи път своя нов и революционен модел МТВ рамка, създаден чрез иновативната технология Countervail®, която е взаимствана от вече успешно изпробваната при шосейните колела технология.

Моделът ще излезе на пазара през 2017 година, а вие имате възможността да научите повече подробности още сега:

Новият Methanol CV – първата по рода си MTB рамка, подобрена с иновативната и ексклузивна Countervail® канцелираща вибрациите технология на Bianchi, разработена за NASA от Materials Sciences Corporation – определящи производителността като най-бързият, най-прецизен cross-country MTB създаван досега.

Уникалната архитектура от карбонови нишки и вискоеластичните качества на Countervail® предоставят пълен “After-Shock Control” като елиминират вибрациите, които преминават през окачването след въздействие.“After-Shock Control” предоставя съвсем ново ниво на качество на каране, с повишена прецизност, понижено мускулно натоварване и висока обща производителност.

 Един от най-старите фирми-производители на велосипеди в света Bianchi, основана през 1885г. в Милано, отново има представителство в България. Шоурумът в България е на адрес София, ул. Дедеагач 8. Можете да се запознаете с асортимента на марката в българския сайт на Bianchi или фейсбук страницата

_G1A5984

COUNTERVAIL® ТЕХНОЛОГИЯ

Bianchi CV е интегрираната технология на Bianchi за канцелиране на вибрациите при колоездене, с иновативната и ексклузивна употреба на патентования от MSC материал Countervail®.Countervail® е патентован вискоеластичен карбонов материал с уникална архитектура, която канцелира до 80% от вибрациите докато повишава здравината и устойчивостта на карбоновата рамка.

Countervail

_G1A5780

_G1A5959

Оптимизиран да надмине очакванията

НАМАЛЕНА МУСКУЛНА УМОРА

Countervail® технологията намалява вибрациите по-бързо и по-ефективно от всяка друга технология на материала – до 200% повече – така, че по-малко вибрации достигат до вас, намалявайки мускулната умора и по този начин имате повече енергия да атакувате трасето – значително предимство за
производителността.

_G1A5968

ДОСТИГАНЕ НА МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

Countervail® рамката, с широкоъгълно BB92 средно движение, скосена челна тръба и къси тръби на рамката се комбинират, за да създадат оптимално твърда и директна педалираща платформа за максимално пренасяне на енергията.

ПО-ГОЛЯМ КОНТРОЛ

Подобреното сцепление предоставя повече контрол при спиране, спринтиране, завиване, изкачване.

_G1A5750

Характеристики на продукта

ПОЗИЦИОНИРАНЕ

XCO състезателна машина конструирана с Countervail® вискоеластичен карбонов материал. С Methanol CV колоездача може да премине трасето по-бързо, по-гладко, с по-голям контрол и повече енергия да атакува и държи по-агресивна линия. Най-добрата състезателна машина без компромиси.

КУРС/ТЕРЕН

Бързи модерни XCO състезания и технически XCM събития

КРАЙНА ЦЕЛ

За професионални колоездачи и експерти, търсещи бърз лек и агресивен велосипед.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

– Високо якостни карбонови нишки с Countervail® вискоеластичен материал
– Подобрена 29” геометрия в 4 размера (15,17,19 и 21 инча)
– 12x148mm куха задна ос
– Конусовидна челна тръба
– PressFit BB 41x92mm
– High Direct Mount FD
– 27,2mm колче
– 429mm chain stay length
– Di2 съвместимост, вътрешно окабеляване за съвместимост с телескопично колче, Shimano side-swing FD съвместимост

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА РАМКАТА

12x148MM КУХА ОС

12x148MM КУХА ОС

PRESSFIT BB 41x92MM

PRESSFIT BB 41x92MM

КОЛЧЕ 27,2MM

КОЛЧЕ 27,2MM

HDM FD w/ removable FD hanger for 1x drivetrain

HDM FD w/ removable FD hanger for 1x drivetrain

PM 160MM CARBON DROPOUT

PM 160MM CARBON DROPOUT

КОНУСОВИДНА ЧЕЛНА ТРЪБА

КОНУСОВИДНА ЧЕЛНА ТРЪБА

_G1A5828

ГЕОМЕТРИЯ

4sizes

geo

 

Един от най-старите фирми-производители на велосипеди в света Bianchi, основана през 1885г. в Милано, отново има представителство в България. Шоурумът в България е на адрес София, ул. Дедеагач 8.
Можете да се запознаете с асортимента на марката в българския сайт на Bianchi или фейсбук страницата.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори