Още подробности около велосъстезанието „Байканджии 2016“

Както ви информирахме наскоро, този уикенд ще се проведе още едно интересно състезание от крос-кънтри календара у нас. Цялата информация за състезанието вижте в нашата статия. 

Като медиен партньор на събитието, VELOCAFEBG се старае да ви държи в течение с всичко около състезанието.  Вчера стана ясен маршрутът, по който състезателите ще мерят сили.

map

Стана ясен и още един от спонсосите на състезанието – TrueRiders shop, които са приготвили изненади за състезателите. Fatbike.bg пък са осигурили възможност на всеки, които иска да пробва какво е да караш фетбайк, да направи тест райд на 28-ми и 29-ти май. Halfbike ще се включат в програмата на 28-ми май с едно интересно състезание, което ще се проведе преди награждаването на победителите в БАЙКанджии!
Повече подробности за него ще бъдат обявени по-късно. 

За съботната вечер организаторите от Младежкия клуб по пешеходен и вело туризъм са се погрижили и за доброто настроение на участниците – ще има парти в хотел Тихия кът. 

13254428_10153851121353141_2800057579204812714_n

 

Ако път нямате все още организиран транспорт – може да потърсите спътник или превоз към Априлци в следната таблица – https://docs.google.com/spreadsheets/d/14fx-UHaHct1Vd1WLyl4-UK8rfoZguOORCKIVz_iFNEw/edit?usp=sharing

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори