Пловдив открива велосезона с велошествие по улиците на града

Жителите на Пловдив ще открият велосипедния сезон с велошествие по улиците на града. Събитието е насрочено за неделя, 10 април, а началото е в 10:30 часа на площад „Съединение“.

Ето още подробности от организаторите на велошествието:

Община Пловдив, велосипеди Sprint и Дарик Радио Ви канят да се включите в откриването на велосезона и кампания „Аз карам велосипед, последвай ме!” 2016, на 10 април, с велошествие по улиците на град Пловдив.

Заповядайте в 10:30 часа на площад „Съединение”, за да получите своя стартов номер и фланелка „Аз карам велосипед, последвай ме!”. Стартът на велошествието ще бъде даден в 11 часа, на бул.Марица-Юг с пресечката на ул. „Стефка Николова“ и ще премине по следния маршрут: по продължението на бул. „Марица-юг” – до Гребен канал Пловдив /влизане откъм хангарите/ – цяла обиколка на Гребен канал Пловдив – финал: паркинга зад административната сграда на Община Пловдив на Гребна база /Кулата/.

След велошествието ще има много добро настроение, игри с изненади и томбола с награди.

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори