Много състезания и събития на Пампорово Байк Фест 2017

Дните между 22 и 25 юни ще бъдат много специални за всички фенове на планинското колоездене. Причината е, че именно тогава ще се проведе Пампорово Байк Фест – четири дни в планината изпълнени с много каране, емоции и приятни изненади като събитието се провежда за трета поредна година.

Страхотната новина е, че Пампорово Байк Фест отново ще бъде домакин на състезание от календара на Международния колоездачен съюз и то от най-високия клас 1, което гарантира солидно международно участие.

Изобщо в четирите дни ще има много състезания и интересни събития.

Вижте повече от информацията на организаторите:

Пампорово Байк Фест се завръща за трета поредна година по-силен отвсякога – отбележете си в червено датите 22-25 юни, защото събитието не е за изпускане!

Пригответе се за 4 дни в планината изпълнени с много каране, емоции и приятни изненди.

Започваме с добрите новини:

1-во – След двегодишна пауза, страната ни отново ще бъде домакин на състезание от календара на Международния колоездачен съюз и то в най-високия клас 1. Какво означава това ли? Много просто – силно международно участие, точки за световната ранг листа и доста примамлив награден фонд!

2-ро – Голямата новина тази година е, че байк зоната се разширява много! Колко точно ли? Почти двойно, тъй като Пампорово и Чепеларе ще заработят заедно и през лятото, което автоматично отваря ужасно много възможности, от които ние разбира се ще се възползваме максимално! Тази година малко, догодина повече и така лека-полека докато не превърнем Велопарк Пампорово-Мечи чал в най-голямата и развита байк зона в източна Европа! За сега само можем само да кажем, че байк парка тази година ще разполага с 3 състезателни трасета за спускане и много ендуро пътеки, очакващи с нетърпение първите колоезадчи!

По време на Пампорово Байк Фест, както винаги ще се случат много интересни неща и програмата ще е изпълнена с много различни активности сред които:
– Международно състезание по спускане от клас 1 на UCI
– Втори кръг от Българските Даунхил Серии
– Национален шампионт по форкрос
– Втори кръг от детските серии по спускане
– Официално откриване на летния сезон в Пампорово – Мечи чал
– Байк Парти
– Експо зона
и други

Повече информация за програмата на феста и всякакви други подробности очаквайте скоро, а дотогава можете да се регистрирате онлайн за участие в събитията тук – www.conceptcreative.org/PBF

Молим всички фирми, производители, компании и други заинтересовани да се включат в експо зоната да се свържат с нас предварително на contact@conceptcreative.org

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори