Откриха сезона и в Байк парк Боровец!

Откриването на байк парка в Боровец даде официален старт на летния сезон. Страхотното време събра над 200 фенове на планинското колоездене и още безброй гости, дошли да се насладят на планинската свежест в курорта. Всички бяха нетърпеливи да се спуснат по обновените трасета в парка.

MG_0096

Работата по пътеките тази година продължи по-дълго, но след откриването всички бяха на мнение, че всичките усилия за изграждането им са си заслужавали. Карането в събота започна от рано сутринта и продължи до последните минути преди лифтовете да затворят, колкото и да бе дълъг деня, не бе достатъчен след дългото чакане през зимата.

След карането гостите се насладиха на прохладата и на питиетата на терасата на хотел Рила, всички разказваха истории за приключенията си през изминалия ден и нетърпеливо правеха планове за следващият.

MG_0127

След загрявката в събота, неделният ден премина на високи обороти и с още повече каране. Спокойно можем да кажем, че откриването премина успешно, с много позитивни емоции и без напрежение.

MG_0205

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори