Обиколката на Витоша ще се излъчва на живо в интернет

 

За първи път от създаването си Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на живо в Интернет. Видео излъчването се финансира и реализира от Еволинк АД чрез стрийминг платформата Evolink.CDN.

В 6:00 ч. на 14-ти юни стартира колоездачната обиколка на Витоша, а в 00:00 ч. на 15-ти юни е стартът на бързоходците по същото трасе.

Операторски екип ще отразява на живо най-интересното от старт/финалната линия на състезанието, а допълнително ще бъдат активни няколко стационарни камери на ключови места по трасето.

От Еволинк споделиха: „Освен желанието да демонстрираме възможностите на нашата услуга за видео стрийминг, ние най-вече искаме да подкрепим мероприятие, за което нашият екип особено се вълнува. В събитието, освен техническия екип, отговорен за излъчването, ще участват и колеги, които ще се състезават наравно с останалите. Искаме да благодарим на организаторите на „Обиколка на Витоша – 100км” за съдействието, което ни оказват, за да можем да излъчим на живо това интригуващо състезание. Пожелаваме успех на всички участници!“

Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на www.cdn.bg/vitosha100/ 

 

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори