Обиколката на Витоша отново на живо в Интернет

За втора поредна година Обиколката на Витоша – 100км ще се излъчва на живо в Интернет. Един от партньорите на събитието отново е Еволинк АД, а видео излъчването ще се реализира благодарение на стрийминг платформата Evolink.CDN.

На 13-ти юни, точно в 06:00 ч. колоездачите ще започнат обиколката на Витоша, а в 23:59 ч. бързоходците ще стартират своята надпревара. Стартът на планинския супер маратон ще бъде пред Резиденция Бояна. Тази година се очакват рекорден брой участници – над 2000.

Еволинк ще осигури операторски екип на мястото на събитието, който ще отразява най-интересното от състезанието в пряко комбинирано предаване от старт/финалната линия и ключови точки по трасето. Зрителите ще могат да наблюдават и директно необработено излъчване от четири камери, за да могат да следят напредъка на състезателите. Тези камери ще излъчват денонощно през целия уикенд от Бояна, Бариерата, Чуйпетлово и Железница.
Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на live.cdn.bg.

Повече информация за събитието – www.vitosha100km.bg

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори