Нова колекция уникални вело фланелки в Shop.Velocafe.bg

Заглавието казва всичко, затова няма да ви губим времето с излишни приказки! Радваме се да ви съобщим, че нашата нова колекция от уникални вело фланелки е налице и вече имате възможността да правите своите поръчки от нашия онлайн магазин Shop.Velocafe.bg.

С помощта на дизайнера Филип Бояджиев създадохме дизайни, които няма да откриете на друго място. Освен това самите тениски са още по-високо качество и стоят перфектно по тялото. Бъдете сигурни, че с тях ще се отличавате доста!

Дизайните са четири като в два от тях има както мъжки, така и дамски фланелки. Другите два пък са насочени изцяло към дамите, които обичат да карат колела и да носят стилни тениски.

Трябва да ви предупредим, че количествата от всеки един от вариантите са ограничени, така че побързайте да поръчате вариантите и размерите, които желаете. Обърнете и внимание, че всяка фланелка има няколко цветови разновидности.

ДИРЕКТНО КЪМ ОНЛАЙН МАГАЗИНА

Ето и самите варианти:

Мъжка тениска I BIKE SOFIA

I BIKE SOFIA МЪЖКА

Представяме ви мъжка тениска I BIKE SOFIA, която е насочена към живеещите в София и каращи гордо своите велосипеди из столицата. С тази фланелка освен че ще бъдете уникални, ще призовете повече хора да се качат на велосипеди.

Към фланелката »

Мъжка тениска FIX YOUR LIFE

FIX YOUR LIFE МЪЖКА

Представяме ви мъжка тениска FIX YOUR LIFE. Тя е вдъхновена от твърдото ни убеждение, че според нас животът на колело винаги е по-добър и генерално велосипедите го правят по-хубав!

Към фланелката »

Дамска тениска КОЛЕЛОТО Е ЛЮБОВ

КОЛЕЛОТО Е ЛЮБОВ

Представяме ви женска тениска КОЛЕЛОТО Е ЛЮБОВ. От самото ѝ име става ясно, че тя е вдъхновена от голямата ни любов към велосипедите. Чрез специалния дизайн в едно са вплетени сърце и велосипед – с тази тениска определено ще правите впечатление!

Вижте фланелката »

Дамска тениска ВЕЛО СЪРЦЕ

ВЕЛО СЪРЦЕ

Представяме ви женска тениска ВЕЛО СЪРЦЕ. Тя е специалното ни предложение за дамите и представлява сърце, което е направено под формата на колоездачна верига и символизира любовта към велосипедите.

Вижте фланелката »

Дамска тениска FIX YOUR LIFE

FIX YOUR LIFE ЖЕНСКА

Представяме ви дамска тениска FIX YOUR LIFE. Тя е вдъхновена от твърдото ни убеждение, че според нас животът на колело винаги е по-добър и генерално велосипедите правят живота ни по-добър!

Вижте фланелката »

Дамска тениска I BIKE SOFIA

I BIKE SOFIA ЖЕНСКА

Представяме ви женска тениска I BIKE SOFIA, която е насочена към живеещите в София и каращи гордо своите велосипеди из столицата. С тази фланелка освен че ще бъдете уникални, ще призовете повече хора да се качат на велосипеди.

Вижте фланелката »

Цветан Близнаков

Цецо е един от най-запалените шосейни колоездачи. Той използва всяка свободна минута, за да кара из пътищата на България, а през уикенда рядко ще го откриете в София. Голямата му страст са бреветите, като още в първата си година мина всички бреветни дистанции от 200 до 1200 км, а през 2015 изпълни една своя голяма мечта. Той участва в най-популярния бревет в света – Париж-Брест-Париж и в рамките на по-малко от 80 часа измина внушителните 1230 км. Цецо пише статии, с които има една-единствена цел – да запали колкото се може повече хора да карат колело и да осъзнаят, че всеки може да стигне до неговите постижения, нужни са само желание и любов към спорта.

  • Чичо Гошо

    Това е ужасно бе! Колела само в Шопия ли се карат? И другите варианти – дамски! Че и по 30 лева!

Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори