Нов голям спортен магазин отвори врати в София

Sport Station е името на най-новия магазин за спортни стоки в столицата

От днес софиянци ще могат да се радват на най-новия магазин за спортни стоки в града. Неговото име е Sport Station и предлага на посетителите богат избор на световноизвестни марки като HEAD, ARENA, DRAG, Colmar, Crème, Reusch, Banshee, Garmin, Wilier, KTM и много други.

Концепцията на магазина е да предлага на едно място всичко най-важно за много различни видове спорт. Хубавата новина за всички нас е, че голямо място в магазина е посветено на колоезденето. Освен това в Sport Station могат да бъдат намерени най-актуалните модели ски, тенис, плуване и спортна екипировка за тях като зад това стоят водещите марки HEAD и ARENA.

Другата половина на магазина е домът на колоезденето, в който всичко е много приятно подредено и определено има по нещо за всички любители на колелата.

dsc_2296

Освен предпочитания от много български колоездачи бранд DRAG, в Sport Station бяха изложени и актуални модели на световните марки Crème, Wilier, KTM bikes, с модели, подходящи за различни стилове колоездене – от градски и трекинг модели, през MTB стила, до шосейно колоездене. За първи път у нас ще се предлага и Bahshee bikes – марка която следва тенденциите в съвременното екстремно колоездене и е известна с безкомпромисно качество на своите модели.

dsc_2300

Друг от брандовете – KTM е добре позната не само на колоездачите у нас, но и на любителите на моторните спортове. Освен велосипеди, магазин Sport Station предлага и богат асортимент от екипировка и аксесоари за колоедене, както и компоненти за ъпгрейд на всеки велосипед. В магазина има професионалн сервиз на велосипеди, оборудван с Park tool инструменти.

dsc_2385

Официалното откриване се състоя в сряда вечер, а събитието бе уважено от официалния представител на HEAD и ARENA за България – г-н Елисавет Уков, управителя на Веломания – компанията, която произвежда велосипедите DRAG, г-н Драгомир Кузов, олимпийската шампионка Таня Богомилова, Ники Кънчев, спортни деятели и официални гости.

dsc_2626

Адресът на магазин Sport Station е бул. „Симеоновско шосе“ 4А, на гърба на Зоопарк София. Работното време е: понеделник до събота: 10:00 – 20:00, неделя: 12:00 – 18:00 ч.

dsc_2288

dsc_2281

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори