Not Bad – филм за 30 дни велосипедни щуротии в Нова Зеландия (видео)

Страхотна изненада за всички фенове на колоезденето са приготвили от Anthill Films, които често са известни със своите филми за екстремни спортове. Сега от компанията са създали нов късометражен филм за любимия ни спорт – колоезденето.

Неговото име е Not Bad и в него едни от най-добрите колоездачи в света показват на какво са способни със своите велосипеди за 30 дни в Нова Зеландия.

Ние ви представяме трейлъра, който изглежда обещаващ, а прекрасната новина е, че филмът ще може да бъде гледан от следващата седмица и в България, и то напълно безплатно!

Премиерата на Not Bad ще се състои на 25.07 (четвъртък) в зала 11 на НДК – Кино Люмиер. Началото на прожекцията е в 20.30 часа като входът е свободен и организаторите призовават да доведете всички, които биха имали интерес от филма.

Ето как от Anthill Films представят своя филм:

“ Това е история за едно епично приключение. История за седем от най-добрите райдъри, които поемат на пътешествие от четирите края на света, за да се съберат под един покрив в град в Нова Зеландия. История без обособени начало и край, но с няколко интересни неща между тях. Неща като битки със змиорки. Да, точно така… Битки със змиорки! Така че гледайте този филм. Защо? Защото определено не е лош!

С участието на: Brandon Semenuk, Brook MacDonald, Brett Rheeder, Cam McCaul, Andrew Shandro, René Wildhaber и Ryan Howard.

30 дни велосипедни щуротии в Нова Зеландия.“

Вижте трейлъра, а ТУК е събитието за премиерата във Facebook!

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори