Николай Михайлов остава в CCC Polsat Polkowice и през 2014

Един от най-добрите български колоездачи в момента Николай Михайлов ще продължи да се състезава за отбора на CCC Polsat Polkowice и през сезон 2014. Новината съобщиха от полския клуб.

Михайлов бе един от българите, които взеха участие в Световното първенство по шосейно колоездене през тази година и постигна най-добрите резултати. 25-годишният състезател завърши 34-и в индивидуалния часовник, а с Polsat записа и 21-о място в отборния часовник.

През следващия сезон отборът на Михайлов отново ще бъде сред Професионалните Континентални отбори, първото ниво след отборите от Световния тур. Това означава, че Polsat, а в това число и нашият сънародник, ще участват на голяма част от елитните състезания в Европа.

Поляците очевидно имат и доста сериозни амбиции за следващия сезон като за целта са привлекли сериозни имена като доскорошният състезател на Cannondale Мачией Патерски и беларусинът Бранислау Самойлау от Movistar.

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори