Ники Михайлов – щастлив с избора и новия си отбор

След пет сезона в полския CCC Sprandi Polkowice, Николай Михайлов се завърна във Франция, където бе започнал пътят му в голямото колоездене с екипа на Martigues.

Сега Михайлов е част от Delko-Marseille Provence-KTM и още в първите месеци с новия отбор записа няколко добри класирания. В интервю пред directvelo.com Ники сподели, че е щастлив с решението си и се надява да направи още няколко добри години в професионалното колоездене.

„Завръщането ми не е лошо. Вече станах трети на Sharjah Tour в началото на сезона. Краката са във форма и се надявам да постигна добри резултати в следващите седмици като в същото време искам да се наслаждавам на велосипед и да помагам на колектива”, сподели Михайлов, след като постигна и второ място в етап от Rhône-Alpes Isère Tour.

Михайлов втори в етап и с още силни изяви на обиколка във Франция

Той погледна положително и на годините, прекарани в полския отбор. „След пет години там исках промяна. Завърнах се във Франция и се чувствам много добре. Мисля, че мога да направя още няколко години при професионалистите.”

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори