Невероятно нощно улично състезание ще се проведе в Барселона

Невероятното нощно улично състезание „The Red Hook Criterium” ще се проведе за първи път в Барселона на 24 август.

Състезанието се асоциира от любителите на колоезденето с адреналин, изключителна бързина и техника на състезателите и много на брой уникални шосейни велосипеди.

„The Red Hook Criterium” е световноизвестно нощно състезание по колоездене, представляващо множество обиколки на кратко трасе, но изискващо изключителна техника. Традиционно се провежда в Бруклин и Милано, но за първи път тази година състезанието се премества в Барселона като един от четирите етапа от шампионата „Red Hook Criterium”.

В изключително интересното за зрителите състезание ще участват спортисти от цял ​​свят, които ще се борят за точки в шампионата и шанс за влизане в историята като първи шампион на „The Red Hook Criterium” Барселона. Успехът на това събитие е пряко свързано с големия брой доброволци, които даряват своето време и усилия, за да може всичко да протече гладко.

Какво представлява състезанието:

• 24 обиколки

• 1.25 км. Дължина на обиколката / 30 километра обща дистанция

• 200 състезатели

• Квалификация за време за определяне на стартовата решетка от 100 състезатели

Събитието се организира от Rock Star games (създателите на любимата на цяло едно поколение Grand theft auto, Max Paine и много други).

Официални снимки от изминалите издания на състезанието –http://redhookcrit.tumblr.com/

RHCBCN1-OfficialPoster-Screen600

Класиране в шампионата до момента:

1185083_620106754687355_667275836_n

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори